Onderwerp: Help! Suiker trekken, hoe en wat?
Hallo,
Sinds een tijdje heb ik isomalt in huis.
Nu wilde ik hier graag eens iets mee gaan proberen maar ik weet niet zo goed hoe.
Ik heb op internet gezocht of ik informatie kon vinden over hoe en wat als je suiker wil gaan trekken, maar ik kan niet echt informatie vinden.
Is er misschien hier iemand die mij wat tips en antwoorden zou kunnen geven?
Hoe lang moet je isomalt smelten?
Hoe moet je het kleuren?
En hoe en wat verder als je het hebt gesmolten?
Ik heb wel filmpjes enzo gezien op internet, maar wordt er niet heel veel wijzer van.
Hoe ik het heb geprobeerd is de isomalt laten smelten zonder er in te roeren en dan even laten doorkoken.
na het doorkoken gegoten op een koude marmeren plaat en heel even laten liggen totdat het iets is gestold.
Mij probleem echter is dat het veel te hard word en ik daarna ds geen suiker meer kan trekken.
Dus: Iemand tips voor mij????