1

Onderwerp: Vanillecréme van Rudolph

Ik heb laatst uit het boek van Rudolph een aantal cupcakes gemaakt. De toeven waren heerlijk en had ik gemaakt naar een recept uit zijn boek gebaseerd op vanillecréme. Ook de vanillecréme had ik gemaakt uit zijn boek, banketbakkersroom met boter. En echt, het was heerlijk, veel lekkerder dan botercréme van de mix.
Maar nu heb ik een vraagje; kan ik deze vanillecreme ook gebruiken als vulling in een taart? Ik denk zelf van wel maar ik check het maar even....

2

Re: Vanillecréme van Rudolph

Ja hoor, heerlijk

3

Re: Vanillecréme van Rudolph

Wordt het dan wel een koelkastvulling??

4

Re: Vanillecréme van Rudolph

Ja

5

Re: Vanillecréme van Rudolph

Kan ik hier ook mee afsmeren?

6

Re: Vanillecréme van Rudolph

Volgens mij wel, vulling is vulling toch!!!

7

Re: Vanillecréme van Rudolph

Ik denk het niet dat je kunt afsmeren, want het is te vochtig vanwege de banketbakkersroom? Dan smelt je bekleding.

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

8

Re: Vanillecréme van Rudolph

Ik zou hier ook niet mee afsmeren  :nooo  maar als vulling kan deze goed. Nadeel vind ik wel dat deze in de koelkast moet, wat bij de mix niet hoeft......

9

Re: Vanillecréme van Rudolph

Dat is een nadeel en erg jammer want de cremé is veel lekkerder dan van de mix. Maar het is voor een bruidstaart dus ga ik toch maar voor de mix.