Onderwerp: bakken en vullen
Als redelijke beginneling van het superleuke bakken mag ik voor 22 december 7 kersttaarten maken.
Wie kan mij tips geven hoe ik dit het beste kan organiseren zodat ik alles op tijd af krijg.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bakken en vullen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als redelijke beginneling van het superleuke bakken mag ik voor 22 december 7 kersttaarten maken.
Wie kan mij tips geven hoe ik dit het beste kan organiseren zodat ik alles op tijd af krijg.
Ik zou alle biscuits van te voren al bakken.
Wat voor vulling ga je gebruiken? Dit al een dag of 2 van te voren maken.
Denk dat je toch wel 2-2.5 dag nodig bent om te vullen/te bekleden, decoreren.
Vind het een behoorlijke opdracht, succes!
Zo dat is een flinke klus.
Ik zou alle biscuits ruim op tijd bakken en in de vriezer bewaren.
Bc voor afsmeren ook vast maken, dat blijft prima goed.
Voor de vulling zou ik de meesten vullen met veilige vulling zodat je niet alle taarten in de koelkast hoeft te bewaren.
Fondant kun je ook alvast gaan kleuren, decoraties vast maken en bewaren.
En .... Misschien hulp vragen?
bedankt voor de tips, ik ga het zeker proberen!
Beste Ladies,
De kerst inmiddels voorbij, maar de 7 taarten in opdracht waren op tijd klaar. Ik had 3 taarten van chocolade biscuit en 4 taarten van normaal biscuit gemaakt, deze heb ik idd van tevoren gebakken.
De vulling heb ik gemaakt van de mix voor botercreme met gesmolten chocolade en vijgenconfiture en de anderen mix voor botercreme/oploskoffie met vijgenconfiture. Het enige probleem wat ik had was dat de taarten op een gegevn moment een beetje gingen inzakken, had ik dit op de een of andere manier kunnen voorkomen. Buiten dat vonden de taarteters het lekker maar wel zoet!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bakken en vullen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.