1

Onderwerp: botercreme of toch echt slagroom?!?!..

Hallo allemaal!..

Mijn vraag is :
Kan ik met botercreme ook toefjes op de taart maken?!.. Of moet dat persee met slagroom?.

2

Re: botercreme of toch echt slagroom?!?!..

Hmmm geen ervaring mee, mijn eerste gedachte is dat je het met botercreme doet... Je kunt wel icing gebruiken, dat wordt ook nog een soort van hard aan de buitenkant en behoudt dus mooi de vorm! Wellicht krijg je straks een beter antwoord van iemand die hier ervaring mee heeft. Suc6

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan...
http://www.linascakeshop.nl

3

Re: botercreme of toch echt slagroom?!?!..

ja hoor,als je een stevige botercreme maakt kun je daar ook toeven mee spuiten!

Liefs, Zanoni

4

Re: botercreme of toch echt slagroom?!?!..

kan allebei

5

Re: botercreme of toch echt slagroom?!?!..

ja hoor gewoon met botercreme! lekker smaakje en kleurtje erdoor mmmm!

6

Re: botercreme of toch echt slagroom?!?!..

Slagroom toefjes op fondant/marsepein geeft smeltplekken.Ik doe eerst een klein toefje botercreme druk ik plat en maak een rondje en daarbovenop een toef slagroom.Gaat altijd goed.
Succes!

1 % hulp is meer dan 100% medelijden!!!

Re: botercreme of toch echt slagroom?!?!..

bedankt voor de antwoorden!  :thumb: