Onderwerp: Marsepein uitrollen op Ikea mat
Hallo allemaal,
vorige week heb ik mijn eerste taart bekleed met marsepein, uitgerold op poedersuiker op onze keukentafel, en het was een ware ramp. Moest de lap uiteindelijk losbikken met de pannekoekschep
Komende donderdag ga ik de bruidstaart van mijn beste vriendin maken (weinig geld - geeft niet als het niet perfect is enz..) maar ik wil natuurlijk wel zo perfect mogelijk! Ik heb nu betere kwaliteit marsepein, en ik ga 'm kleuren met Wilton white-white icing color. Op het forum lees ik over de Ikea bureaumat, kun je daar goed op uitrollen zonder poedersuiker of crisco? Of kan ik beter voor crisco op de keukentafel gaan? Ik wil namelijk niet meer met poedersuiker aan de slag, want ik had het overal zitten (bovenop de lap, op mijn rolstok). Of gebruiken jullie op de Ikeamat ook nog crisco?
Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie antwoord!
Groetjes Lois