Onderwerp: Bewaren van taart
Ik lees al een aantal maanden mee hier op het forum en heb nu zelf ook een vraagje
. Hoop dat jullie mij kunnen helpen!
Ik heb 2 biscuittaartjes een tijdje geleden gebakken, en toen ingevroren. Nu ontdooid ontdooid om te vullen en bekleden/
1 heb ik al gevuld met een vulling van ganache/banketbakkersroom en die ga ik afsmeren met botercreme.
Als ik die vanavond bekleed, kan ik hem dan overmorgen nog eten of is dat tricky? Dan is de taart dus 2 dagen 'oud' al... Hij moet wel in de koelkast nl door de ganache en de banketbakkersroom.
Ik heb nog een 2e taart, die wil ik zo lekker gaan vullen met iets en daarna wil ik die afsmeren en weer invriezen. Het biscuit is alleen dus al een keer ingevoren/ontdooid geweest. Maakt dit de kwaliteit veel slechter?
Hoop dat jullie mij kunnen adviseren!!
Ps. Ik heb nog heel veel ganache over, kan ik dat invriezen?
Mits hij in de koelkast blijft natuurlijk.
weet ik niet, nooit gedaan
(
.
, marsepein was alleen wat zachter geworden. Ik zou het een ander niet geven, maar zelf, ach...een taartje lust ik wel hoor
