Onderwerp: Kirsch?
Ik heb kirsch nodig om mijn taart mee te tempreren.
Maar nu weet ik niet of het een brandenwijn moet zijn,of een likeur.
Wat word hiervoor het meest gebruikt?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Kirsch?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb kirsch nodig om mijn taart mee te tempreren.
Maar nu weet ik niet of het een brandenwijn moet zijn,of een likeur.
Wat word hiervoor het meest gebruikt?
Kirsch is een brandewijn .
Ik snap de vraag niet helemaal, kirsch is gewoon kirsch?
Ja, maar er bestaat natuurlijk ook kersenlikeur (maar dat heet dan weer geen kirsch). In wezen kan allebei gebruikt worden, maar de likeur zal zoeter zijn.
ik zou likeur gebruiken en geen echte kirsch
ik zou likeur gebruiken en geen echte kirsch
Dank je wel allemaal, ik ga denk ik maar voor de likeur dan kunnen wij die ook lekker gebruiken om een coctail te maken.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Kirsch?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.