1

Onderwerp: wat moet nu eerst??? -> tobleronemousse

Even een vraag.
Na mijn laatste negatieve ervaring met tobleronemousse maken heb ik het tijdje niet meer gedaan. Maar ik wil het eigenlijk nog een keer proberen.
Ik had het de vorige keer precies zo gedaan als hier op bij de recepten staat, maar het werd niet stijf.
Nu lees ik dat meer mensen daar last van hebben en dat de oplossing een nacht in de koelkast is.
Maar moet ik dat doen VOOR of NA dat ik het opgeklopt heb?
Ik wil het nu niet weer laten mislukken en mijn pot chocomousse maar gewoon opeten als toetjes.
groetjes
Danielle

Re: wat moet nu eerst??? -> tobleronemousse

Slagroom opwarmen in n pannetje, daar je toblerone in laten smelten. Een nachtje laten afkoelen en dan gewoon mixen, kan eigenlijk niks mee mis gaan!
Succes en laat t smaken hé!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

Re: wat moet nu eerst??? -> tobleronemousse

Slagroom opwarmen in n pannetje, daar je toblerone in laten smelten. Een nachtje laten afkoelen en dan gewoon mixen, kan eigenlijk niks mee mis gaan!
Succes en laat t smaken hé!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

Re: wat moet nu eerst??? -> tobleronemousse

Ok bedankt!
Ik ga het (weer) proberen  :Y
groetjes
Danielle