1

Onderwerp: Bananenvulling

Hallo iedereen!

Ik heb al gezocht maar ik kon er nog niks over vinden... :(

Weet iemand hoelang ik bananenvulling kan bewaren zonder dat het heel erg verkleurt? (ik doe er natuurlijk wel citroensap over!)

Zou ik het vandaag kunnen maken, in de koelkast zetten en maandag de taart kunnen vullen? Of is dit te lang? Want dan moet ik even iets verzinnen.

Groetjes!

2

Re: Bananenvulling

Wat voor vulling is het? Wat zit er allemaal in?

Maar persoonlijk ben ik van het: de vulling maken op de dag dat ik hem nodig heb.

Liefs, Zanoni

3

Re: Bananenvulling

Deze:):
Ingrediënten:
250 g banaan
sap van 1/2 citroen
120 g suiker
3 blaadjes gelatine
500 ml slagroom
Werkwijze:
Pureer de banaan met de suiker glad in de keukenmachine. Week de gelatine in koud water, los deze op in het warme citroensap en draai dit vocht nog kort mee met de banaan. Klop de slagroom half stijf. Spatel voorzichtig de room door de massa. Laten opstijven in de koelkast.

Morgen kan ik het waarschijnlijk ook nog wel maken, maar zondag ben ik de hele dag weg, en maandag moet ik weer gewoon naar school. Nou is het gelukkig voor mijn oma, en die vind altijd alles mooi:)

4 Laatst bewerkt door rorico (16-12-2011 18:00)

Re: Bananenvulling

slagroom zit erin, dus absoluut niet vandaag maken en in koelkast bewaren tot maandag.... dan is de slagroom kapot!

dus echt vlak voor vullen maken!

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten