Geen slagroom onder je fondant. Dan smelt ie.
Afsmeren met ganache (of botercreme 1:1) en dan zou ik witte doen en ook in de taart witte crispy chocolade.
Chocoladekeuze is erg persoonlijk, ik vind zelf gewoon witte altijd het lekkerst, puur wordt ook - vind ik - gauw erg machtig.
Hoeveel lagen het worden is ook afhankelijk van de hoogte van je kapsel - je moet het ook kunnen snijden in zoveel lagen.
Zelf zou ik het denk ik zo doen:
kapsel 2x doorsnijden.
op onderste laag een laagje aardbeienjam met eroverheen een raster van witte chocolade (chocolade smelten en in een cornetje doen en dan dunne sliertjes over de jam heen vloeien tot een ruitpatroon)
chocolade even laten uitharden/afkoelen (evt even in de koelkast tussendoor)
op de middelste laag een dijkje maken van witte ganache en dan vullen met de aardbeienbavarois
toplaag erop en dan het geheel rondom afsmeren met witte ganache.
--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)