Onderwerp: Heel veel vraagjes!
Hooi,
Ik wil voor deze kerst 2 taartjes maken en ik zit met wat vraagjes.
Ze zijn voor zondag en maandag.
Ik kan vrijdag en zaterdag er aan werken.
Ik wilde aardbeienvlaaivulling gebruiken (blik)
Met Banketbakkersroom..
En ik wilde mijn biscuit 'tremperen' met slagroom (geklopt uiteraard).. Is dit een goed idee?
Dus een laagje aardbeienbotercreme met slagroom en bbr
En een laagje aardbeienbotercreme met slagroom en aardbeienvlaai.
& Ik vroeg me af, als je dulce de leche is gelukt en je smeert dat als laag op je taart en je eet hem dan de volgende dag of 2 dagen later is het dan keihard (ivm met bejaarde man )
En als ik die dulce de leche kan gebruiken, zal ik dan ook nootjes gebruiken en welke zijn dan lekker? Ga ik ze vers halen bij de acmarkt.
Haha lekker veel tekst, hoop dat jullie ideetjes hebben voor me x