1

Onderwerp: afkoelen op rooster

Hallo
Ik heb gelezen dat je de taart of cupcakes op een rooster moet laten afkoelen, maar als ik dat doe krijg ik altijd de afdruk van het rooster onder in mijn taart of cupcakes. Zelfs bij de cupcakes drukt het door het bakingcupje heen.
hebben jullie dit ook? of laten jullie ze niet zo afkoelen?
En hebben jullie ideeen om dit te voorkomen?

groetjes

2

Re: afkoelen op rooster

CC laat ik gewoon zo afkoelen, en de taart draai ik om, en gebruik de onderkant als bovenkant, zie je niks van het rooster :)

A balanced diet is cake in both hands

3

Re: afkoelen op rooster

ach, de onderkant zie je toch niet meer ;)

ja, die indrukken heb ik ook, maar ik draai de biscuit na een paar minuten een kwartslag; dan krijg je dus een ruitjespatroon, maar ook met veel minder diepe indrukken.

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl