1

Onderwerp: ganache en....

Hoi hoi,

Ik word woensdag 30 en wil een lekker taartje maken (duh!)
Afsmeren doe ik met choco ganache (chocolade en slagroom, geen boter) Bekleden met fondant.

Waar kan ik hem het beste mee vullen. Wat past er goed bij choco ganache??

Iemand een lekkere tip? Toblerone botercreme?

2 Laatst bewerkt door Almie (12-12-2011 21:15)

Re: ganache en....

Dulce de leche en slagroom. Met geroosterde stukjes hazelnoot eroverheen gestrooid  :9 Daar zou ik nu heel erg trek in hebben hihi  :D

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

3

Re: ganache en....

Afsmeren met chocoganache en als vulling tobleronemousse en aardbeienvlaaivulling.

Lekker? Of beter van niet?

4

Re: ganache en....

Kersenvlaaivulling doet het ook altijd er goed bij chocolade/ganache.

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

5

Re: ganache en....

Klopt, ik zou dan ook voor kersenvlaaivulling gaan bij chocolade

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

6

Re: ganache en....

Het is toch de choco met aardbei geworden. Ik had geen kersen.

Ach, chocofondue doen ze ook met aardbei. Vast wel lekker en anders weten we het voor de volgende keer :)

7

Re: ganache en....

Is het mogelijk om een ganache vulling met kersen uit een pot in te vriezen?

8

Re: ganache en....

Clarissa schreef:

Is het mogelijk om een ganache vulling met kersen uit een pot in te vriezen?

Misschien eerst even zoekfunctie gebruiken. Het is sowieso niet handig om een vraag te stellen in het topic van een ander. Het is namelijk een hele andere vraag........

Het antwoord heb ik helaas niet voor je.