Onderwerp: 123 bc met eiwitpoeder
Ik heb even een vraagje.
Bij de 123 bc moet je de eiwit en suiker verwarmen.
Hoe doe je dat als je eiwitpoeder gebruikt en dus geen ei.
Moet je dan alleen de suiker verwarmen, of hoe kan ik die laten smelten?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » 123 bc met eiwitpoeder
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb even een vraagje.
Bij de 123 bc moet je de eiwit en suiker verwarmen.
Hoe doe je dat als je eiwitpoeder gebruikt en dus geen ei.
Moet je dan alleen de suiker verwarmen, of hoe kan ik die laten smelten?
Gewoon hetzelfde als met echt eiwit.
Eiwitpoeder liefst wel een dag van tevoren klaarmaken.
Gr,
John
100 gram eiwit = 15 gram eiwitpoeder opgelost in 90 ml water.
oke bedankt voor de antwoorden ik ga ermee aan de slag
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » 123 bc met eiwitpoeder
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.