1

Onderwerp: Vulling tips?

Mijn broertje wil graag voor zijn verjaardag chocolade taart..
Caramel erin leek hem wel lekker en verder moest ik maar kijken..

Wat zou ik in de tweede laag doen?
Ik denk liever geen chocolade want dan wordt het te machtig denk ik...

2

Re: Vulling tips?

Dulche de leche en caramel is heel lekker samen...

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

Re: Vulling tips?

Marie-Popo schreef:

Dulche de leche en caramel is heel lekker samen...

Maar is ook een beetje dubbelop toch?
Dulche de leche is toch ook caramel?

4

Re: Vulling tips?

sweetheart88 schreef:
Marie-Popo schreef:

Dulche de leche en caramel is heel lekker samen...

Maar is ook een beetje dubbelop toch?
Dulche de leche is toch ook caramel?

Dat lijkt mij ook idd.  :)

Wat je ook kan doen is dulce de leche met caramel botercreme met chocosnippers en dan een choco biscuit.

En misschien kan je een chocolade mousse maken bij de caramel. taarten met chocola zijn nou eenmaal machtig.  ;)

5

Re: Vulling tips?

als hij een chocotaart wil met caramel, dan zou ik juist die andere laag een chocolaag van maken! lekker!!!!!
(oeeee bbb vulling bijvoorbeeld...jammie)

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

Re: Vulling tips?

Bij bbb vulling is daar ook een witte variant van?
Niet iedereen bij ons houd namelijk van echt dat overheersende van pure chocolade...

7 Laatst bewerkt door rorico (12-12-2011 11:20)

Re: Vulling tips?

je kan elk soort bonbonbloc pakken die je wil!

ikzelf pak altijd de crisp, ook omdat ik puur niet lekker vind. de witte kan je dus ook rustig! (ik pak wel cote dor, niet eigen merk,omdat ik smaak zo ervan ook lekkerder vind dan eigen merk)

op de crisp heb ik na 1 verjaardagstaart nog 3 moeten maken met die vulling.... hahahah.

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

Re: Vulling tips?

Oh die zal ik onthouden :)
En recept gebruik je gewoon die bij recepten staat?

9 Laatst bewerkt door Marie-Popo (12-12-2011 11:28)

Re: Vulling tips?

sweetheart88 schreef:
Marie-Popo schreef:

Dulche de leche en caramel is heel lekker samen...

Maar is ook een beetje dubbelop toch?
Dulche de leche is toch ook caramel?

Dulche de leche is heel erg romig van smaak.
Bij caramel denk ik echt aan de stroperige caramel...
Voor mij is dat een geslaagde combinatie, maar kijk, smaken verschillen  ;)

Of nog een andere combinatie: caramel en chocolate fudge

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

10

Re: Vulling tips?

Andere laag slagroom lijkt me ook erg lekker. Maar moet ie wel in de koelkast kunnen, dus wel een lastigere vulling

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen