1

Onderwerp: help mijn biscuit stroomt over

Een kwartier mixen zeiden ze, dan wordt het heel mooi luchtig, maar de hoeveelheid is ook veel meer geworden.  Niet eens alls in mijn bakvorm gedaan, maar hij stroomt over. Heb een 15 cm vorm en heb me aan de tabel gehouden.
Komt denk ik echt door het lange mixen, want dit is me nog niet eerder gebeurt.

MAAR NU???????

Als hij zo uit de over komt, de bovenste rand eraf snijden? en dan op het taart rooster zetten? Met deze extra rand, wordt het volgens mij onmogelijk om de taart strak te krijgen

HEEELLLLLUUUUPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!

2

Re: help mijn biscuit stroomt over

hoe hoog is je bakvorm? de tabellen zijn voor vormen van 7,5 cm hoog.
en het teveel kun je er gewoon afsnijden, dan hou je een mooie taart over.

3

Re: help mijn biscuit stroomt over

chantal1980 schreef:

hoe hoog is je bakvorm? de tabellen zijn voor vormen van 7,5 cm hoog.
en het teveel kun je er gewoon afsnijden, dan hou je een mooie taart over.

Thanks, ga het proberen!

4

Re: help mijn biscuit stroomt over

Heb het met een scherp broodmes eraf gesneden, toen ik hem uit de oven heb gehaald. Het biscuit ging een beetje kapot, maar wordt toch de bodem, dus volgens mij gaat het goedkomen.