1

Onderwerp: onderkant biscuitdeeg eraf halen

Hallo,

Ik heb net een biscuitdeeg (20 cm doorsnee) gebakken, maar nou kwam ik erachter dat de bovenkant (inmiddels dus de onderkant), niet helemaal gaar was :/
Nou heb ik met mn taartzaag een dun laagje van de onderkant afgesneden wat niet gaar was, maar blijft mn taart nu wel lang goed?
Ik heb de taart nu op een taartkarton gezet...(dus het aangesneden gedeelte ligt nu op het karton)
Ben benieuwd naar jullie reacties!

2

Re: onderkant biscuitdeeg eraf halen

Blijft net zo lang goed dan normaal. :Y

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: onderkant biscuitdeeg eraf halen

Dank je wel voor je reactie:)
Heb namelijk niet zo'n zin om weer een hele nieuwe biscuitdeeg te moeten maken, maar om nou een uitgedroogde taart aan iemand te geven is ook zo lullig :D
Dan ga ik hem morgen gewoon vullen en bekleden! :)