1

Onderwerp: binnenkant taart niet gaar

Ik krijg de binnenkant van mijn taart niet gaar. 1 in de prullebak, 2e ingezakt en ook niet gaar.

ik heb de kenwood gekocht. Heb de klopper gebruikt, of moet ik de mixer gebruiken?

Kan ook aan mijn oven liggen dat die niet meer super is anders.

Heb ook zo'n strip gebruikt. 1e keer ging dat prima had hem echt heel mooi hoog.

Wie heeft tips.

2

Re: binnenkant taart niet gaar

Als hij niet gaar word moet hij op een lagere tempratuur iets langer in de oven zitten. Weet niet op hoeveel je hem nu bakt? 180? Dan even op 160 zetten. Dan gaat hij even iets meer "koken"dan echt bakken.  Aangezien hij ook niet zwart moet worden :9

3

Re: binnenkant taart niet gaar

Pietje schreef:

Als hij niet gaar word moet hij op een lagere tempratuur iets langer in de oven zitten. Weet niet op hoeveel je hem nu bakt? 180? Dan even op 160 zetten. Dan gaat hij even iets meer "koken"dan echt bakken.  Aangezien hij ook niet zwart moet worden :9


ik heb hem nu op 175 gezet.

Re: binnenkant taart niet gaar

als je biscuit mixt, moet je de garde gebruiken.

dit gaat over bakken, dus [move]--> bakken&vullen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs