1

Onderwerp: Cupcake toef

Aankomend weekend ga ik een taart maken en wil daarbij ook cupcakes maken. Nu heb ik voor mijn taart slagroom en botercreme nodig maar ik vroeg mij af welke van de twee ik meer zal maken ivm de toef van de cupcake. Wat is lekkerder? geklopte slagroom met cacao of botercreme normale smaak of met cacao? groetjes

2

Re: Cupcake toef

Ik heb onlangs toeven gemaakt met bc met witte chocoladepasta erdoor. Smaakte goed! Heb toen gekozen voor bc, zodat de toeven zeker mooi blijven.

3

Re: Cupcake toef

Oke en denk je dat het lekker is om dan een boltaartje te vullen met eerst banketbakkersroom, vervolgens vlaaivulling aardbei van hak en dan een laagje botercreme met bevroren aardbei?

4

Re: Cupcake toef

Ik heb op mijn cupcakes de botercreme extra gebruikt. Daar dit banketbakkersroom door en het smaakte heerlijk. Ook de toeven bleven mooi. Het recept vind je in de linkerkolom  (onder recepten uiteraard) :P