1

Onderwerp: cupcake vullen

Hallo Allemaal,

ik maak al heel lang taarten, maar ben net begonnen met het maken van cupcakes.

Mijn dochtertje is volgende week jarig en wil op de PSZ een cubcake trakteren. Ze is helemaal fan van een cupcake gevult met jam.

Kan iemand mij vertellen hoe ik dit doe?
Is het echt zo simpel als ik denk door gewoon een lepel jam in het beslag te doen? Ik ben bang dat het dan helemaal naar de bodem zakt.

hoepelijk kan iemand mij helpen!!

2

Re: cupcake vullen

Je kan eerst de cupcake bakken en dan vullen met jam. Ik doe het zo: http://www.deleukstetaarten.nl/howto/11 … s+vullen/!

Don't just dream your life, but live your dreams too!

3

Re: cupcake vullen

Of een lepel beslag, een lepel jam en daar weer een lepel beslag over heen en dan de oven in......

Re: cupcake vullen

Als ik de jam op het beslag of tussen het beslag doe, zakt hij altijd naar beneden en heb je hem dus op je papiertje liggen... Dat vind ik niks. Dus ik bak de cup cakes voortaan eerst, haal een bolletje uit de cup cake (met een meloenbolletjesschepje, heet dat zo?) en vul dan met de jam en doe het stukje cake er weer terug op.

Re: cupcake vullen

Ik doe  het met een appelboor, gaat prima!

Re: cupcake vullen

Void Mystica schreef:

Ik doe  het met een appelboor, gaat prima!

Dat had ik de eerste keer ook in gedachte, kon hem niet vinden (ben hem nog kwijt...). Kwam wel het meloenbolletjedingetje tegen en dat werkt ook prima.