Onderwerp: limiet aan hoogte vierkante taart?
Ik had een vierkantje taart (12,5cm) gebakken, heel mooi hoog boven de vorm uit, dus uitstulpingen netjes afgesneden en ik had een taartje over die bijna helemaal vierkant was. Leuk, maar het bekleden was een regelrechte ramp. Buiten dat de marsepein echt overal ging scheuren (zo erg dat ik een keer opnieuw begonnen ben ) lukte het ook totaal niet om het enigszins glad te krijgen. Ik hield onderaan echt enorme plooien over die niet weg te werken waren.
Mijn vraag, ben ik echt onhandig en heb ik een workshop vierkante taart bekleden nodig of zit er een limiet aan de hoogte van de taart (dat idee kreeg ik er nl. bij)?
Mijn herfsttaartje uit dezelfde vorm kreeg ik wel aardig goed bekleed, maar die was en stuk lager omdat ik daar wat van af moest snijden omdat hij niet regelmatig gerezen was.
ps: nee geen foto, uit pure frustratie toen ik eenmaal klaar was en de sier/verdoezelrand er op zat, het ding gelijk in de vriezer gegooid...