1

Onderwerp: Merinque botercreme

Kan ik met MBC ook afsmeren?

En als ik het ermee heb afgesmeerd en de taart heb bekleed, kan ik het daarna ook in de vriezer zetten? Of is het dan heel hard als het weer uit de vriezer en ontdooit is?

En moet je MBC die op een taart zit, vanuit de vriezer in de koelkast ontdooien? Of kan dat gewoon buiten de koelkast?

..*Heerlijk aan het bakken*..

2

Re: Merinque botercreme

Ja daar kun je mee afsmeren...........

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=91996

En ontdooien doe je het best in de koelkast....en de MBC bewaren ook: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=103177

3

Re: Merinque botercreme

Ik heb gister MBC gemaakt en wat is dat lekker zeg.

Nu heb ik nog over en wil dit morgen gebruiken. Het ligt nu in de koelkast en is dus aardig hard geworden. Hoe maak ik dit morgen weer spuitbaar???

Aldoende kom ik steeds een stapje verder!

4

Re: Merinque botercreme

Opnieuw mixen, dit is ook handig om te weten http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=175080

5

Re: Merinque botercreme

Dank je wel Nokkie.

Dus gewoon weer in de kom en mixen maar

Aldoende kom ik steeds een stapje verder!

6

Re: Merinque botercreme

Ik gebruik deze juist (alleen) om mee af te smeren  :Y

7

Re: Merinque botercreme

Graag gedaan. Wel op tijd uit de koelkast halen (uurtje ofzo) voordat je hem opnieuw opklopt.
(zelf geen ervaring mee, info van internet).

8

Re: Merinque botercreme

Gister weer gemaakt. Op tijd uit de koelkast en ik kon m gewoon weer spuiten.

Het was weer een succes!

Aldoende kom ik steeds een stapje verder!

Re: Merinque botercreme

jadimi schreef:

Gister weer gemaakt. Op tijd uit de koelkast en ik kon m gewoon weer spuiten.

Het was weer een succes!

Ik vind dat het toch wel lang duurt voordat ie weer zacht is (of ben ik te ongeduldig?).
Hoe lang duurde het bij jou voordat je 'm kon spuiten?

Life is what you bake it.