1

Onderwerp: 2 verschillende bereidingswijzes, verschil van smaak?

ik zie dat er voor dulche de leche 2 verschillende bereidingswijzes zijn.
met gesloten blikje onder water, en de ander los in het pannetje al roerend laten indikken.

is er nog verschil in dikte, of smaak tussen deze 2 bereidingswijzes??

2

Re: 2 verschillende bereidingswijzes, verschil van smaak?

ikwil hem namelijk vandaag graag gaan gebruiken icm appeltjes..
en toen zag de de 2e bereidingswijze..
iemand evaring mee? of tips?

3

Re: 2 verschillende bereidingswijzes, verschil van smaak?

Ik heb alleen ervaring met de eerste methode, die is lekker.
Ik denk dat de tweede ook wel gaat, maar dat je daar wel constant bij moet blijven en in moet blijven roeren, omdat ie anders aanbrandt.
En daar heb je dus bij de eerste methode geen last van....

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

4

Re: 2 verschillende bereidingswijzes, verschil van smaak?

1e is stuk makkelijker met zelfde resultaat!

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

5

Re: 2 verschillende bereidingswijzes, verschil van smaak?

thanxxx voor de reacties..ben er ondertussen achter de de roer methode idd heel erg snel aanbrand hahah