Onderwerp: Blondies (have more fun)
En in dit geval zeker, want ik lust geen chocolade (echt waar ) maaaaar deze blondies lust ik wel. Erg lekker zijn ze zelfs en daarom wil ik dit recept met jullie delen:
En zo maak je ze:
Wat heb je nodig voor deze lekkere Blondies:
400 gram witte chocolade
75 gram boter
3 eieren
90 gram (basterd)suiker
2 theelepels vanille aroma
200 gram zelfrijzend bakmeel
Zo maak je ze:
Verwarm de oven voor op 160 graden. Smelt au bain marie 300 gram witte chocolade met 75 gram boter. Mix in een beslagkom 90 gram suiker met 3 eieren luchtig, voeg 2 theelepels vanille aroma en 200 gram zelfrijzend bakmeel toe. Mix tot een luchtig beslag. Schep dan de gesmolten witte chocolade door het beslag. Hak nog 100 gram witte chocolade door het beslag en schep het beslag in een met vierkant bakblik van 25 bij 25 cm, bekleed deze eerst met bakpapier en vet deze goed in. Zet het bakblik in de oven en na ongeveer 20 tot 25 minuten zijn de blondies klaar. Laat het goed afkoelen in het bakblik en snij de blondies in kleine stukjes.
En ze waren erg lekker ik had ze nog ter ere van mijn verjaardag meegenomen naar mijn werk en ze waren in no-time op.
Groetjes,
Marieke