1

Onderwerp: Biscuit mislukt!?

Ik heb van de week voor het eerst een goede biscuit gebakken (uberhaupt voor het eerst gebakken) vandaag wilde ik deze weer bakken maar dan met speculaaskruiden erdoor. ( ik gebruik het recept van biscuit 2 op deze site) maar nou wordt de onderkant erg hard een soort dikke klomp. Voor mijn gevoel heb ik alles precies hetzelfde gedaan als de eerste keer. Maar het resultaat is anders. Iemand enig idee wat ik fout doe?

2

Re: Biscuit mislukt!?

Hoe stond het deze keer met de versheid van je ingredienten zoals de eieren? Geen ander merk bloem? Werd ie wel net zo luchtig bij het mixen? Eieren voorgewarmd?

Misschien toch nog een keer een kleintje proberen zonder speculaaskruiden?

Gr,
John.

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

3

Re: Biscuit mislukt!?

Alle ingredienten waren dezelfde als ik eerder deze week had gebruikt. Alleen de eieren en de speculaaskruiden even nieuw gehaald. Hij was net zo luchtig als de vorige keer volgens mij.

Denk dat ik hem eerst nog maar een keer naturel ga proberen..