Onderwerp: SPOED vraag!!!!!!!

Ik moet vanavond een verjaardagstaart afleveren, en nou begin ik te twijfelen of ik mijn (voor 95%) uitgeharde fondant met tylose erin verwerkt er al op kan plaatsen!!!  :think:  :think:  :think:
Hij wordt morgen pas aangesneden, en er zit slagroomvulling in! Hij moet dus in de koelkast bewaard worden  :grr:
Worden de tylose frutsels dan niet vochtig en dus weer zacht in de koelkast???

HELP!!!!!!!

Groetjes,
Annemiek

2

Re: SPOED vraag!!!!!!!

als ik jou was zou ik ze er pas morgen op zetten.

Groetjes Marleen

3

Re: SPOED vraag!!!!!!!

Kunnen de mensen waar de taart voor is morgen zelf de "frutsels" erop zetten?? Als je uitlegt hoe ze het aan moeten pakken komt dat w.s. wel goed, toch??
Succes met besluiten nemen.....

I just love it....!!

Re: SPOED vraag!!!!!!!

Dank jullie wel voor de snelle reacties!!!
Ze moeten ze er zelf morgen maar opzetten voor de veiligheid.
Wel jammer trouwens, want dan kan ik zelf geen foto meer maken voor in het archief!  :s

5

Re: SPOED vraag!!!!!!!

Ik zou vragen of ze je een foto-tje door willen sturen  :Y , altijd leuk idd voor over 10 jaar  :lol:

I just love it....!!