1

Onderwerp: Textuur van de 'smeer' botercreme

hoi,

Ik heb botercreme gemaakt om mijn taart af te smeren, zodat de marsepein lekker blijft plakken. Maar de textuur van de botercreme (1:1 roomboter en poedersuiker) proeft en voelt anders aan dan de botercreme die ik tijdens mijn workshop heb gebruikt om af te smeren. Heb ik te kort gemixed of verkeerde samenstelling?

Ik hoor graag :-)

Groetjes Judith

Re: Textuur van de 'smeer' botercreme

Hoi,

In workshops wordt vaak gebruik gemaakt van de botercrememix. Je botercreme wordt hiervan lobbig en luchtig. Ik denk dat je die in jouw workshop gebruikt hebt en dat je daarom verschil ziet en proeft.

3

Re: Textuur van de 'smeer' botercreme

Ik vond mn eerste botercreme ook niet lekker, ik zou gewoon sowieso nog even wat langer mixen en anders is het inderdaad wat Saskia zegt :).

4

Re: Textuur van de 'smeer' botercreme

Vond je het zo'n leuk antwoord dat je 4 keer reageerd  :lol:

5

Re: Textuur van de 'smeer' botercreme

Nee kreeg n storing en met ongeduldigheid drukte ik vier keer op 'OK' :-)