1

Onderwerp: Toblerone vulling vantevoren maken?

Hallo, ik heb overal gezocht maar kon geen antwoord op m'n vraag vinden... Ik heb vandaag een biscuit gebakken en die zit nu in de vriezer - wil ik morgen gaan vullen met Toblerone vulling.

Kan ik nu ook vanavond al de slagroom en de Toblerone laten smelten om dit dan een nachtje in de koelkast te laten staan en het dan pas morgenochtend te mixen? Of moet ik het vanavond dan ook al mixen?

De taart wordt morgen/zondag opgegeten. Als ik vanavond de vulling al "smelt" zou het zondag nog wel goed zijn?

Alvast heel erg bedankt!

2

Re: Toblerone vulling vantevoren maken?

Van tevoren maken kan prima. Doe ik ook altijd met andere vormen van ganache, die op bijna dezelfde wijze gemaakt word.

Wel is het belangrijk dat je het al opklopt op het moment dat het nog vloeibaar is. Dus vanavond maken en opkloppen, en dan opgeklopt in de koelkast, en voor het gemak even een uurtje van tevoren uit de koelkast voor je gaat vullen.

3

Re: Toblerone vulling vantevoren maken?

Heel erg bedankt!  :D