1

Onderwerp: help kleine brokjes in de slagroom

Goedendag

Ik heb een klein vraagje over het kloppen van slagroom
ik gebruik altijd slagroom van de lidl
tijdens het kloppen doe ik er klopfix doorheen
nou komt het al een paar keer voor dat er kleine brokjes in de slagroom zitten
weet iemand wat het probleem is
volgens mij niet te lang geklopt want het smaakt prima
of komt het door de klopfix

alvast bedankt voor het reageren

2

Re: help kleine brokjes in de slagroom

Je meot de klopfix erdoor doen als je al aan het mixen bent....als je eerst de klopfix erbij doet en dan pas gaat mixen, krijg je inderdaad klontjes :P

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

Re: help kleine brokjes in de slagroom

klopfix gewoon weglaten en slagroom gebruiken met een vetgehalte van 40 %
veel beter opgeklopt en bruikbaar

moest laatst ook een taartje met slagroom maken toen het 30 °C was , dacht zal er klopfix bijdoen is hij wat steviger, na 2 keer slagroom geklopt te hebben , klopfix weg gegooid , 3 de keer was de slagroom perfect en beter verwerkbaar, dus voor mij geen klopfix meer

DIT IS MIJN MENING

4

Re: help kleine brokjes in de slagroom

Is het zo'n pakje houdbare slagroom??? Die moet eerst goed gekoeld zijn in de koelkast. Heb er ook wel eens problemen mee gehad namelijk. Misschien dat dat het is, succes.

www.partycupcake.nl voor Springerle Moulds! Like m'n Facebook.