Onderwerp: Vraagje swiss meringue bc
Moet het au bain marie kloppen van de eiwitten echt? Is de enige reden de pasteurisatie van het ei?
Kan het dus ook met koud geklopt eiwit?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vraagje swiss meringue bc
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Moet het au bain marie kloppen van de eiwitten echt? Is de enige reden de pasteurisatie van het ei?
Kan het dus ook met koud geklopt eiwit?
de suiker lost op in je ei en dat lukt niet als het koud is. Het eiwit krijgt door de warmte ook een andere structuur. Dus nee, met koud lukt het niet.
Ok, bedankt, Mirjam!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vraagje swiss meringue bc
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.