Onderwerp: carameltoef cupcake
Ik vind de carameltoef er zo lekker uitzien, zie voor foto e.d.
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=163999
De benodigdheden voor de frosting zijn:
60 gr roomboter
60 gr monchou
240 gr poedersuiker
caramelsaus van dr. oetker
nootjes ter decoratie
Ik heb er wat vragen over:
Deze frosting is voor hoeveel cupcakes? Voor 24 stuks?
De frosting moet niet eerst nog in de koelkast om op te stijven zodat je de frosting op de cupcakes kunt spuiten?
Je moet monchou op kamertemperatuur gebruiken toch? Zo ja, hoe lang van te voren haal je het pakje dan uit de koelkast? Ik heb nog nooit met monchou gewerkt, en het zelfs nog nooit geproefd.
Het leek me nooit lekker, maar sinds ik mascarpone heb geprobeerd en ontdekt heb dat dit helemaal niet naar kaas smaakt, zoals ik voorheen dacht, ben ik om.