Onderwerp: patidess door meringue botercreme of botercreme van de mix?
Hallo allemaal!
Ik moet voor komende vrijdag de bruidstaart van mijn zus maken, en ondanks dat ik al heel wat (gewone) taartjes heb gemaakt, ben ik nu toch wel zenuwachtig aan het worden...haha.
Ze wil één taart graag gevuld hebben met champagne creme. Hierbij ga ik op advies van jullie frambozenjam en verse framboosjes doen.
Nu vroeg ik me af, kan ik de champagnecreme het beste maken van de botercrememix en daar patidess aan toevogen, of kan ik beter meringue botercreme maken, ne hier de patidess aan toevoegen?
Ik dacht, omdat de botercreme van de mix vrij zoet is, de champagnesmaak in meringue botercreme misschien beter tot zijn recht komt?
Ook ga ik stroopwafelcupcakes maken, met een toef met caramelsmaak.
Ook hier ga ik botercreme voor gebruiken, en heb dezelfde vraag, zal ik dit met botercreme van de mix doen, of zal ik de caramelpatidess mixen door meringue botercreme?
Groetjes Hanneke