1

Onderwerp: patidess ook warm te verwerken?

Weten jullie of je patidess ook kunt meebakken in een cupcake of biscuit??

cakes, enjoy making, enjoy eating!!

2

Re: patidess ook warm te verwerken?

in warme sauzen staat het wel, maar er staat ook op de site van patidess niks over dat het meegebakken kan worden. vrees het dus niet.

dit staat op de patidess site:

Geconcentreerde vloeibare 'pasta's' voor het op smaak brengen van patisserie- en dessertproducten: mousses en bavaroises, (warme) sauzen, parfaits, slagroom, diverse vullingen voor taart, etc. De smaken zijn sterk geconcentreerd, u heeft maar weinig nodig. De dosering van de diverse smaken staat op de verpakking vermeld en ligt tussen 35 en 100 gram per kilogram op smaak te brengen massa. De producten bevatten géén kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen (met uitzondering van enkele smaken waarbij het duidelijk vermeld staat).

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

Re: patidess ook warm te verwerken?

flavors van lorAnn oils kan je wel meebakken

4

Re: patidess ook warm te verwerken?

dankjewel voor jullie antwoord, was even een paar dagen ziek vandaar de late reaktie. Goed dat ik het nu weet.......

cakes, enjoy making, enjoy eating!!