1

Onderwerp: Chipolatavulling in petit fours???

Hallo allemaal,

Wie kan me antwoord geven op de volgende spoedvraag. Als je petit fours vult met chipolata, loopt de vulling er dan niet tussen uit omdat chipolata best zacht is???
Heb wel vaker biscuits gevuld met chipolata maar dan altijd een dijkje botercreme gespoten. Dit dijkje kan je natuurlijk niet doen bij de petit fours!!!

Alvast bedankt!

Groetjes Nicolette

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan...
http://www.linascakeshop.nl

2

Re: Chipolatavulling in petit fours???

Vorige keer ook petit fours gemaakt. En toch (met een heel fijn spuitmondje) een dijkJE gespuit van botercrème.
Was bang dat de vulling anders in contact zou komen met de marspein!

3

Re: Chipolatavulling in petit fours???

Is niet echt een oplossing, veel te veel werk... moet er 40 maken en dan kan ik ze allemaal per stuk gaan 'bedijken'  :lol:  en vullen. Ik wil natuurlijk gewoon mijn 25x25 vorm in één keer vullen en daarna de stukken snijden  :Y

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan...
http://www.linascakeshop.nl

4

Re: Chipolatavulling in petit fours???

sorry... maar wel bedankt voor je reactie  :Y  :lol:

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan...
http://www.linascakeshop.nl

5

Re: Chipolatavulling in petit fours???

Had er maar 10 te doen! Maar met 40 ben je idd wel even bezig haha  :P