1

Onderwerp: candy melts op cake pops

IK heb vorige maand als traktatie voor klasgenootjes van dochtertje, cake pops gemaakt. Maar vond he tmer een gepros met de candy melts, laten smelten zoals op zakje stond, en vond het nie cht vloeibaar (dus kon de cake bolletjes er ni echt in soppen) heb het met een lepel er rond moeten doen, manman.
Weet mss iemand hoe dit komt of hoe ik het vloeibaarder kan krijgen?

2

Re: candy melts op cake pops

Je kan het beste je candy melts verdunnen met crisco, dan word het op zich wel goed vloeibaar :Y

taart in Alphen aan den Rijn
http://www.zoetegedachte.nl

3

Re: candy melts op cake pops

Je kunt candy melts het beste verdunnen met mycryo. Dit is een cacaoboter in poedervorm. Dit is handig te doseren, en doet niets af aan de smaak van de candy melts.

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook

4

Re: candy melts op cake pops

Bedankt voor de tips.
Gaan we volgende keer eens proberen met de crisco.

Wat is mycryo (heb ik nog nooit van gehoord), mss zoiets als crisco

5

Re: candy melts op cake pops

Op de verpakking hebben ze het volgens mij over plantaardig olie. Dat is inderdaad bijvoorbeeld crisco maar ik heb het de vorrige keer met zonnebloem olie gedaan. Werkte ook prima! Het drogen duurde alleen iets langer maar dat is opzich nog wel gunstig als je er nog iets aan wil doen.

Cake Is For Life, Not Just For Birthdays..