1

Onderwerp: Vervoersprobleem!

A.s. zaterdag moet ik een taart vervoeren, die vervolgens een dag later nog eens vervoerd wordt (zaterdag is dus een tussenstop, dan wordt er nog niet van gegeten).

Ik maak een taart voor zo'n 26 personen.
Voor mijn gevoel heb ik nu 2 opties.

1. Ik maak 2 lagen, die vrij hoog zijn.
2. Ik maak de normale 3 lagen.

Wat zouden jullie doen? De taart van tevoren invriezen en bevroren meenemen? Of niet bevroren en per laag apart in een taartdoos?

Ik kan 'em zondags dus niet zelf stapelen, dus dan moeten ze het zelf doen of ik doe het dus van tevoren, met het risico dat er onderweg iets mee gebeurd.  :s

Graag jullie ideeën en tips!!


P.S. Ik kom al vaker hier op het forum, nog niet eerder gepost, maar wat zie je hier vaak goede ideeën en leuke creaties en reacties, erg leuk!!   :thumb:

2

Re: Vervoersprobleem!

Ik heb nu 2x een drie laags taartje vervoerd (20, 15 en 10 cm) Op een antislipmatje in een boodschappenkrat achter in de auto. Heel eng, maar dat ging heel goed.
Ik zou hem denk wel al helemaal klaar vervoeren, mensen zelf laten stapelen lijkt me niet handig tenzij ze weten hoe of wat en vaak moet je toch nog een randje wegwerken.
Of je dat bevroren kan doen....als je de taart in zijn geheel in kan vriezen, misschien, maar ik weet niet wat het ontdooien dan gaat doen.
Ik zou het niet doen, die taart is evengoed nog te eten hoor (al is het natuurlijk niet wenselijk).

3

Re: Vervoersprobleem!

Ik heb van de zomer een taart los ingevroren ,meegenomen naar Frankrijk ,dat ging prima,maar toen kon ik hem zelf stapelen.
Succes :thumb:

taarten maken word  steeds leuker!