1

Onderwerp: Vraag mbt botercreme mix... heb gaatjes!

Vooral bij afstrijken merk ik dat ik het toch lastig vind met de mix te werken. Er zitten allemaal kleine belletjes en gaatjes in de mix, waardoor bij afstrjiken je het nooit echt glad krijgt. Ik gebruik het recept zoals op de site hier ;)

Kloppen doe ik met een beater in een kenny, hoe lang zou dat moeten? Doe ik dat wellicht te lang? Help!

De meneer van mevrouwtaart

Re: Vraag mbt botercreme mix... heb gaatjes!

ik weet dat het vaak goed gaat hoor, maar als je er zeker van wilt zijnt dat je fondant/marsepein niet gaat smelten raad ik je aan om 1 op 1 botercreme te gebruiken.
(1 deel boter, 1 deel poedersuiker)

Ik zing mijn eigen wijsje!

3

Re: Vraag mbt botercreme mix... heb gaatjes!

koekiemonster schreef:

ik weet dat het vaak goed gaat hoor, maar als je er zeker van wilt zijnt dat je fondant/marsepein niet gaat smelten raad ik je aan om 1 op 1 botercreme te gebruiken.
(1 deel boter, 1 deel poedersuiker)

moet zeggen dat ik idd een paar smeltverschijnselen heb gezien. Wie strijkt er wel mee af?

De meneer van mevrouwtaart