1

Onderwerp: hoe te bewaren?

ik wil het zondag/maandag 2 taartjes maken
kan ik ze morgen alvast vullen en afsmeren, zondag bekleden
& maandag versieren?

2

Re: hoe te bewaren?

Lastig te zeggen met deze beknopte informatie.

Wat ga je gebruiken om af te smeren?,
Waar vul je ze mee?,
Waar bekleed je ze mee?
Wanneer worden ze opgegeten?

Meer info graag.

Gr,
John.

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

Re: hoe te bewaren?

botercreme om af te smeren
vullen met jam en slagroom
bekleden met marsepein.
1 wordt maandag gegeten andere woensdag

4

Re: hoe te bewaren?

Ik zou de een zondag maken en de andere dinsdag, wanneer ik een taart vul met slagroom dan doe ik dit uiterlijk 1 dag vantevoren. In de ochten vullen en afsmeren, na het opstijven bekleden en daarna decoreren.

5

Re: hoe te bewaren?

Botercreme zal het probleem niet zijn maar slagroom zo lang goed en stevig houden... denk het niet.

Ik zou de slagroom vervangen door een steviger goedje of als dat gaat, wachten met vullen en afmaken tot de dag voordat ie gegeten wordt.

Groeten en suc6,
John.

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.