Jahoor, kan je gewoon invriezen. De cupcakes in ieder geval. De candymelts weet ik niet.
Ik pak ze zelf altijd in in vershoudfolie of een plastic zak. Dan weer in de doos en in de vriezer. Als je de cupcakes bijvoorbeeld op zondag wilt eten kan je de cupcakes het beste vrijdag uit de vriezer halen. Folie er af halen en in de koelkast zetten. Bij voorkeur de koelkast op de warmste stand zetten. Als je de cupcakes namelijk van heel koud naar warm doet gaan de cupcakes enorm 'zweten'. (het fondant dan) Zaterdagavond de cupcakes uit de koelkast halen en in de doos buiten de koelkast bewaren. Zo heb je zondagochtend ontdooide cupcakes . Omdat je de cupcakes een avond van te voren uit de koelkast haalt kunnen de cupcakes opdrogen. Als je de cupcakes namelijk uit de koelkast haalt komt er door de warmte een condenslaagje op. Dit is niet erg, als je er maar niet aan komt! Het droogt namelijk vanzelf op....als je er aan gaat zitten krijg je plekken, dus vooral niet doen!