1

Onderwerp: Ganache onderlaag?

Hey lieve mensen.

Ik heb vorige week mijn eerste workshop gehad en moet jullie eerlijk zeggen heb de smaak echt te pakken :o .
Maar nu wil ik een andere taart gaan maken met als onderlaag ganache (vind bc te zoet)
Is dit mogelijk of zeggen jullie beter niet doen?
Of hebben jullie andere tips om als onderlaag te doen?

Hoop op reacties  :)

Groetjes Karin

Believe in yourself and never give up!

2 Laatst bewerkt door Ellen Lagas (10-11-2011 10:32)

Re: Ganache onderlaag?

Als je bedoelt om af te smeren dan is dit geen enkel probleem

Taart groetjes Ellen

3

Re: Ganache onderlaag?

@ Ellen Lagas : Ja dat bedoel ik :) sorry dat ik wat onduidelijk ben :o

Believe in yourself and never give up!

4

Re: Ganache onderlaag?

Dat is geen probleem, ik vind het zelf lekkerder als BC.

5

Re: Ganache onderlaag?

Persoonlijk vind ik ganache fijner werken. Ik krijg de taart er strakker mee, dan met botercreme.

6

Re: Ganache onderlaag?

Ganache!
Dat werkt zo lekker en wordt heel strak, maar ik ben een chocofreak dus dat heeft mijn voorkeur boven bc.

Groetjes Louise

7

Re: Ganache onderlaag?

Bedankt voor al jullie reacties!
Ga het morgen zeker proberen.
Rest volgt!

Liefs Karin

Believe in yourself and never give up!