Onderwerp: Wat is lekkerder op het gebied van chocolade botercreme?
Ik heb al het e.e.a opgezocht over chocolade botercreme maar kom er niet helemaal uit.
Ik zie een variatie van botercreme met cacaopoeder. En ik zie een variatie met gesmolten chocolade. Van de laatste zeggen ze dan boter, poedersuiker, vanille en gesmolten chocolade.
Nu wordt dit een vulling in combinatie met kersenjam maar ik ben zelf niet zo van de botercreme vullingen vandaar mijn vraag.
Ik zelf dacht aan gesmolten chocolade in combinatie met de botercrememix van funcakes of aan cacao, vanille en dat in combinatie met de botercrememix van funcakes. Of is boter, gesmolten chocolade en poedersuiker echt lekkerder?
Ik smeer mijn taarten altijd af met 1:1 botercreme maar vind dat dus niet echt lekker vandaar mijn angst dat de gesmolten chocolade met boter en suiker net zo zal smaken.
Wie kan mij helpen? Ik ben geen keukenprinses dus als jullie een andere suggestie hebben qua vulling dan graag een makkelijke.
Alvast bedankt!!!!!
www.taartenvanstefanie.webklik.nl of www.mijnalbum.nl/Album=YFZPPB68