1

Onderwerp: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

Ik week dat er vele topics van zijn,maar tot nu toe nog m'n antwoord niet gevonden :(

Wat is nou een lekkere recept om je taart mee af te smeren?
Voorheen gebruikte ik eerst 1:1 botercreme, maar vond dit niet lekker,
Ben toen overgegaan op de botercreme mix van funcake, maar wederom niet lekker.

De Wilton icing is dat wat? Ik wil niet dat de taart mierzoet is....
Ik zoek iets wat smaakloos is, ik bekleed met fondant.

En wat gebruiken de bakkers om mee af te smeren?

Ben benieuwd wat jullie lekker vinden.

2

Re: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

Geen wilton icing gebruiken dan, die is mier,maar dan ook echt mierzoet!

3

Re: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

Ik smeer trouwens heeeel dun botercreme van de mix. Je merkt daar bijna niets van.

4

Re: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

Drupje Lorann smaakstof door de botercreme doen  :) .

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

5

Re: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

die bc van Wilton is echt jakkie, ook een raar gevoel op je tong  :s  (maar da's een kwestie van smaak/beleving natuurlijk)

Ganache al eens geprobeerd? O-)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

bakkers? Ken jij bakkers die ons soort taarten maken?
Als ze al iets doen in deze richting, dan smeren ze af met verwarmde en gezeefde abrikozenjam, ook wel abrikoteren genoemd

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

7

Re: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

ganache??

8

Re: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

Ik smeer af met genache, maar chocolade is en blijft ook zoet natuurlijk

9

Re: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

Ganache, maar dat is al genoemd, of chocolade fudge. Ik vind het erg lekker. :)

10

Re: Echte lekkere recept voor taart af te smeren?

je kan ook merinque botercreme proberen. Is lang niet zo boterig van smaak.

groetjes Anneliek