Onderwerp: Wie kan mij helpen met de voorbereiding bruidscupcakes?
Aankomende vrijdag hebben wij een bruiloft met vrienden.
Nu heb ik aangeboden taart te maken voor hun als cadeau, omdat ze geen taart gepland hadden (denk dat het aan hun budget ligt)
Nu wilden ze liever cupcakes. Ook helemaal prima. 60 stuks moeten het er worden.
Nu willen ze graag cupcakes met toef en daarop een kleine marsepeine decoratie.
Nu heb ik verschillende toef recepten gevonden, maar wat is wijsheid?
Welke toef is geschikt om ook nog marsepeine decoratie op te "plakken"?
Nu wil ik geen toef van de botercreme mix, want vind dat zelf te boterig.
Nu zag ik 2 andere recepten van de meringue botercreme en de meringue schuim.
Beide nog nooit gebruik. T lijkt mij dat de meringue botercreme wat "zacht" blijft en dat daar de decoratie nog op te plakken is. De schuim wordt hard (wat ik lees op het internet) en parels e.d moeten voordat hij de oven in gaan op de toef. Maar hoe zit dat dan met de marsepeine decoratie? Kan ik die daar ook nog op doen nadat ze uit de oven zijn?
Ik lees ook dat de schuim voortijdig gemaakt kan worden en dat je die er dan op kunt "plakken" met een botercreme, maar blijft hij dan ook zacht van binnen als ik ze bijvoorbeeld morgen of woensdag maak, terwijl ze voor vrijdag zijn?
Met het vervoeren lijkt mij de schuim handiger omdat het eventueel niet blijft plakken als het tegen een doos aan komt e.d.
Wie kan mij helpen om de perfecte bruidscupcakes cadeau te geven?