Onderwerp: Alles op 1 dag maken + invriezen
Ik ben nieuw hier en heb al het een en ander gegoogled maar heb toch behoefte aan antwoord specifiek op mijn vragen.
Ik moet een taart hebben en heb voor het eerst net biscuit gemaakt. Het is goed gelukt, het veert mooi terug als je er op drukt.
Nu moet ik het vandaag nog snijden, vullen en bekleden. Maar ik heb het pas komende week nodig maar heb alleen vandaag de tijd om alles te doen.
Kan ik de taart als het goed gelukt is zo kant en klaar in de diepvries doen? En als ik het op de dag dat ik het nodig heb uit de vriezer haal en in de koelkast laat ontdooien doet dit niet af aan de smaak?
En tenslotte mijn laatste vraag, hoe kan ik de onderste rand van de taart netjes afwerken zonder benodigde materialen in huis? Ik bedoel dus als ik het heb bekleed, en afsnijd met een mesje dat er dan een lelijk randje overblijft maar heb wel fondant/marsepein maar geen materialen en ideeën wat ik zou kunnen doen om dat weg te werken. Iemand tips?