Onderwerp: Pop tarts
Ik kwam dit tegen op internet voor de liefhebbers
Homemade Pop Tarts
Aangepast van King Arthur Flour
Pastry
2 kopjes (8 1 / 2 gram) bloem voor alle doeleinden
1 eetlepel suiker
1 theelepel zout
1 kopje (2 stokjes of 8 gram) ongezouten boter, in aaien
1 groot ei
2 eetlepels (1 ounce) melk
Een extra groot ei (om te poetsen op gebak)
Kaneel Vulling (genoeg voor 9 taartjes)
1 / 2 kop (3 3 / 4 gram) bruine suiker
1 tot 01 januari / 2 theelepel gemalen kaneel, naar smaak
4 theelepels bloem voor alle doeleinden
1 groot ei, tot op gebak borstel voor het vullen
Jam Vullen
3 / 4 kop (8 gram) jam
1 eetlepel maïzena gemengd met 1 eetlepel koud water
Alternatieve vullingen: 9 eetlepels chocolade chips, 9 eetlepels Nutella of andere chocolade-hazelnootpasta of 9 eetlepels van een verrukking van uw keuze, zoals gezouten karamel of een notenpasta
Te maken kaneel vulling: Klop de suiker, kaneel en bloem.
Om jam vulling maken: Meng de jam met de maizena / water in een kleine steelpan. Breng het mengsel aan de kook, en laat al roerend 2 minuten. Haal van het vuur en zet opzij om af te koelen. Gebruiken om het deeg taarten te vullen.
Maak het deeg: Klop de bloem, suiker en zout. Werk in de boter met je vingers, gebak blender of keukenmachine tot grootte van een erwt klontjes boter zijn nog steeds zichtbaar, en het mengsel bij elkaar houdt als je knijpen. Als u al gebruik gemaakt van een food-processor, de overdracht van het mengsel in een grote kom. Klop het eerste ei en de melk bij elkaar en roer ze in het deeg, het mengen van net tot alles is samenhangend, kneden kort op een goed met bloem bestoven tegen te gaan indien nodig.
Verdeel het deeg in half (ongeveer 8 1 / 4 gram per stuk), de vorm elke helft in een gladde rechthoek, ongeveer 3 x 5 inch. U kunt roll this out onmiddellijk (zie de warme keuken opmerking hieronder) of wikkel elke helft in plastic en in de koelkast tot 2 dagen.
Zet de taartjes: Als het deeg is gekoeld, te verwijderen uit de koelkast en laat het zacht worden en werkbaar geworden, ongeveer 15 tot 30 minuten. Plaats een stuk op een licht met bloem bestoven werkvlak en rol het tot een rechthoek van ongeveer 1 / 8 "dik, groot genoeg dat je het kunt knippen om een nog 9" x 12 ". [U kunt gebruik maken van een 9 "x 13" pan, legde op de top, als leidraad.] Herhaal dit met het tweede stuk deeg. Terzijde te stellen en eraan. Snijd elk stuk deeg in drieën - u zult vorm negen 3 "x 4" rechthoeken.
Klop de extra ei en bestrijk deze over het gehele oppervlak van het eerste deeg. Dit zal de "binnenkant" van de taart worden, het ei is om te helpen lijm de deksel op. Plaats een volle eetlepel vulling in het midden van elke rechthoek, het bijhouden van een kale 1/2-inch perimeter eromheen. Plaats een tweede rechthoek deeg boven op de eerste, met uw vingertoppen stevig rond de zak van het vullen van pers, het afdichten van de deeg goed aan alle kanten. Druk op de tanden van een vork rondom de rand van de rechthoek. Herhaal met de rest taarten.
Plaats voorzichtig de taartjes op een licht ingevette of perkament beklede bakplaat. Prik de bovenzijde van elke taart meerdere keren met een vork, je wilt zeker stoom te maken kan ontsnappen, of de taartjes, zal eerder worden golvende kussens dan plat broodrooster gebak. Koel de taartjes (ze hoeven niet te worden afgedekt) gedurende 30 minuten, terwijl je verwarm je de oven voor op 350 ° C.
Charmante tip van King Arthur: Bestrooi het deeg toeters en bellen met kaneel-suiker, deze hebben niets te maken met uw toaster gebak, maar het is een schande te ontdoen hen, en ze maken een fantastische snack. Terwijl de taarten zijn koelen, bak deze toeters en bellen voor 13 tot 15 minuten, tot ze goudbruin zijn.
Bak de taartjes: Haal de taartjes vormen de koelkast en bak ze gedurende 20 tot 25 minuten, tot ze een licht goudbruin. Cool in de pan op het rooster.