1

Onderwerp: candy melt voor cake pops

ik wou afgelopen weekeind cake pops maken( pompoen i.v.m. halloween)
maar de candy melt bleef te dik net iets dunner als choco pasta
ik heb het in de magnetron gedaan per 30 sec. op 630
dus doopen ging niet was het veel te dik voor volgens het boek
cake pops kan je het verdunnen met bak vet (ik heb margarine gebruikt en toen ging het ook een soort van schifte)
in het boek zie je een mooi plaatje van een kom met vloeibaar
candy melt en dit wil ik ook
wat heb ik verkeert gedaan of hebben jullie dit ook gehad
ik wil het graag goed kunnen want ik vind het erg leuk
( zonder de frustratie van afgelopen weekeind)
sorry voor het hele verhaal  :o
groetjes debby

2

Re: candy melt voor cake pops

Verdunnen met crisco of cacaoboter  :Y

3

Re: candy melt voor cake pops

heb je nu de candy melts van wilton?
dat is echt troep! niet dun te krijgen

de candymelts van babycakes zijn mooi dun vloeibaar en meteen goed voor gebruik

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

4

Re: candy melt voor cake pops

Ik gebruik altijd die van Wilton en krijg het mooi glad , misschien kan je het een beetje zien :

http://www.mijnalbum.nl/Foto-DFFIGBRU-D.jpg

en doe er gewoon wat crisco door..