1

Onderwerp: Hoe aan te pakken?

Al een tijdje aan het zoeken op het forum, maar kan de antwoord op me vraag niet vinden..

Aanstaande zaterdag vieren wij de eerste verjaardag van mijn meisje..Van de week heb ik al biscuit gebakken die heb ik ingevroren  ik wil ze morgen gaan bekleden, want zaterdag heb ik geen tijd er voor..

Maar hoe moet ik ze nou voor die ene dag bewaren?
Ik wil hem vullen met laagje jam en zwitserse room..
dan moet je hem in de koelkast bewaren, maar die zit al vol voor de rest van de boodschappen..

Is het een idee om hem in het schuurtje te bewaren, lekker cool.. of eventueel in de badkamer als ik het raam open laat.. blijft het ook lekker koud.. Is dat een idee?? Want de koelkast gaat niet lukken

Owjee.. nieuwe verslaving, wat is dit leuk!!

2

Re: Hoe aan te pakken?

waarom vries je niet koelelementen in en doe je de andere boodschappen in een koeltas zodat je die lekker met koeltas en al buiten kan zetten? Tis nu fris genoeg buiten.

Bovendien kan je taart dan lekker veilig zonder schade in de koelkast staan.

Succes!

3

Re: Hoe aan te pakken?

als je geen koelelementen hebt kun je ook lege flessen vullen met water en invriezen
werkt perfect als koel element en blijft heeeeel lang heeeeel koud

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

4

Re: Hoe aan te pakken?

of ijsblokzakjes!