1

Onderwerp: advies over duncan hines creamy classic vanilla

hallo graag jullie advies over de classic vanilla
kan het ingevroren worden is nu paar dagen open en net 1 lepel uit heb de rest pas over 6 weekjes nodig en vraag me af of het dus de vriezer in kan zonder probleem

en kan je het ook gebruiken om je bischuit mee aftesmeren ipv botercreme of gaat de fondant dan gek doen

graag jullie mening!! :)

2

Re: advies over duncan hines creamy classic vanilla

Ik heb de chocolade variant gister gebruikt om af te smeren.
Ik heb er alleen geen fondant overheen gedaan, wilde ik eerst wel, maar nadat hij was afgesmeert, vond ik het wel genoeg.
Wat het invriezen betreft, kan ik je niet helpen.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

Re: advies over duncan hines creamy classic vanilla

oke thanks voor bericht, ja moet hem wel bekleden ga nl een taat tas voor mijn dochter maken, en daar moet dat natuurlijk wel omheen maar misschien heeft iemand anders nog een tip!!
is de  choco variant trouwens lekker??

4

Re: advies over duncan hines creamy classic vanilla

We vonden de choco variant een beetje naar brownie smaken  :9
De kinderen zeiden dat het de lekkerste chocoladetaart was die ze ooit geproefd hadden.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

5

Re: advies over duncan hines creamy classic vanilla

Ik heb je andere topic weggehaald, 1 topic hierover openen lijkt me voldoende, toch?

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

Re: advies over duncan hines creamy classic vanilla

ow sorry maar kreeg weinig reacties dus dacht probeer het nog maar x