1

Onderwerp: Pompoen wortel taart

Hoi,

Aanstaande maandag vier ik mijn afscheid op mijn werk.
En nu wil ik een toepasselijk taart maken, Halloween.

Als kapsel wil ik dan gaan voor een worteltaart maar dan met een deel pompoen. Gewoon ook omdat ik nieuwsgierig ben of dat lekker is.

Nu zit ik me alleen af te vragen. Kan ik de pompoen net als de wortel, fijn gesneden en rauw in het beslag verwerken of moet ik de pompoen toch eerst "garen"?

Weet iemand wat ik het beste kan doen?

2

Re: Pompoen wortel taart

Ik heb even bij verschillende pumpkin cake recepten gekeken en daar doen ze de pompoen er gewoon rauw doorheen. De pompoen wordt wel eerst gepureerd....

3

Re: Pompoen wortel taart

Ja ik zag inderdaad veelal gepureerd maar rauw niet zo snel.
Maar kan aan mijn Engels liggen.

Ik vind het spannend. Moet natuurlijk niet mis gaan. Op zondag haal je niet zo snel effe andere taart. Misschien maar even een klein test-taartje bakken.

Bedankt voor de hulp.

4

Re: Pompoen wortel taart

En anders kook je het toch even voor? Weet je zeker dat dat niet mis kan gaan