1

Onderwerp: Peer in taart?

Hoii allemaal,

Ik wil morgen graag een taart met peer maken. De peer ligt er bovenop.  Hoe kan ik er voor zorgen dat de peer mooi blijft (minimaal één dag?) Ik heb al gelezen over citroensap, maar dat veranderd de smaak zo snel! Hebben jullie tips?

Liefs,

2

Re: Peer in taart?

heb gehoort dat vanillesuiker ook zorgt dat het mooi blank blijft maar ik heb dit nog nooit geprobeerd

ik taart, jij taart, wij zijn taarten

3

Re: Peer in taart?

Ik weet niet of je er nog aan kunt komen, maar zoetpoeder van Stevia zorgt ook dat fruit niet verkleurt. En het wordt er alleen (een beetje) zoeter van.

Ik strooi het zelf ook over appelstukjes, die verkleuren ook altijd zo.

Dit spul:
http://www.alleennatuurlijk.nl/shop/images/140/Product-Zoetpoeder300gr.jpg/

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)